zaterdag 25 juni 2016

Go where your dreams take you


Hallo allemaal,

vandaag een kaart met de tekst “go where you dreams take you”. Deze stempel heb ik dit jaar gekocht op het ArtSpecially Event” en was het uitgangspunt voor het maken  van deze kaart.Voor deze kaart eerst de achtergrond gestempeld met VersaMark. Hiervoor een achtergrondstempel met houtstructuur gebruikt. Deze stempel is van Impression Obsession Rubber Stamps en is van de serie cover.a.card. Dat zijn hele mooie en fijne stempels. Met één afdruk heb je een kaartvullende achtergrond. Na het stempelen diverse warme PanPastel kleuren met sponsjes aangebracht om de houtstructuur te accentueren.

Na het fixeren van de kaart aan de onderzijde van de kaart met Memento de strook gras met bloemen gestempeld en daarna de  tekststempel er boven.

Als laatste de silhoueten van de vlinders op de kaart gestempeld. Deze stempels zijn voor 100% gevuld en zijn dus echte silhouet stempels zonder streepjes. Bij toeval ontdekte ik dit effect doordat ik het verkeerde stempelkussen pakte met StazOn in plaats van Memento. Omdat ik het een leuk effect vond, heb ik alle vlinders zo gestempeld.

Als laatste de kaart weer gefixeerd en vervolgens op donkerbruin en cremekleurig cardstock geplakt.

Het is erg leuk om in combinatie met een grote achtergrond stempel een kaart te maken. Het geeft een mooie en professionele uitstralling en kan eigenlijk nooit mislukken.

Hoop dat jullie weer inspiratie voor nieuwe kaarten hebben gekregen. Veel succes weer!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten