zaterdag 23 mei 2015

100% schattig!In mei 2015 kreeg ik een uitnodiging om het design team van PanPastels te versterken. Ik werk graag met PanPastels dus dat was geen moeilijk besluit.

Mijn eerste bijdrage aan het PanPastelblog is deze kaart met de beren. Het plaatje heb ik groter nagetekend van een 3D-knipvel. Ik heb dit vel al jaren en vond het altijd zonde om het te verknippen, maar telkens als ik de beren zie ben ik weer verliefd op hen. Daarom heb ik besloten om het na te tekenen met potlood en daarna in te kleuren met Pan Pastels. De kleine details heb ik met een doezelaar aangebracht, de rest voorzichtig met een vinger.

Het scrapbook papier op de achtergrond met de groene bladeren had een witte achtergrond en omdat ik het contrast daardoor te groot vond, heb ik de witte delen tussen de bladeren ook met PanPastels ingekleurd. De bladeren met een vleugje groen.

Daarna de kaart afgemaakt met een bloem, bladeren, takjes en een met embossing poeder gegoten ring met daarin wat flakes. aan de ring twee koorden geknoopt waarin ik eerst twee kwastjes heb gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten