zaterdag 13 september 2014

Gefeliciteerd!


Deze kaart is voor iemand die veel naait en altijd met kantjes en bandjes bezig is.  De meeste stempels die ik hiervoor heb, zijn clear stamps. Na het inkleuren van de achtergrond alle stempels afgedrukt. en alleen de jurk en de cirkel achter de dame een ngekleurd.
Daarna de melting pot er weer bij gehaald. Het slotje in zwarte embossing poeder en het knoopje in transparante embossing poeder in een kleine mal gegoten. Ook het vingerhoedje is met transparante poeder in een mal gegoten en daarna met een distress inkt en een penseeltje gekleurd.

Het zwarte kant aan de boven- en onderzijde is het zelfde kant, maar het stuk aan de bovenzijde is ook door de transparante embossing poeder in de melting pot gehaald. Zo ook het stuk, wit rond elastiek onder aan de kaart.
De twee labels aan de rechter bovenzijde zijn met de zelfde stempel op verschillende manieren gemaakt. Voor de onderste label is de stempel afgedrukt op karton en overgoten met transparant embossing poeder. Voor de bovenste label is eerste de transparante embossing poeder uitgegoten en daarna de stempel zonder inkt erin gedrukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten