maandag 13 april 2015

Gefeliciteerd!


Deze kaart gemaakt voor een jarige buur en inderdaad weer met één van mijn lievelingsstempels. Ook deze keer de uil weer gestempeld met ColorBox Frost White. Daarna een masker van de uil gemaakt om de stempel op de achtergrond te kunnen stempelen. Deze stempel bestaat uit heel veel kleine blaadjes; een mooie, maar drukke stempel. Daarom deze stempel met VersaMark Watermark inkt gestempeld en bestrooid met transparante embossingpoeder.
De tekst "Hartelijk Gefeliciteerd" is een witte tekst sticker.

zondag 12 april 2015

Gefeliciteerd - 10 jaar stempelevent!


Alle vele jaren ga ik samen met mijn vriendin naar het Art Specially Stempelevent, dat sinds vorig jaar in Nijkerk is. Het is een Walhalla met heel veel stempels en alles wat bij het stempelen kan worden gebruikt.
Dit jaar werd het evenement voor de 10e keer georganiseerd en daarom was er een wedstrijd uitgeschreven. Er kon één of meerdere kaarten worden ingestuurd, het thema was vrij zolang er maar was gestempeld.
Ik vond het wel leuk om mee te doen en heb twee kaarten ingestuurd. Helaas niet gewonnen, maar het was wel leuk om mee te doen.

zaterdag 11 april 2015

Gefeliciteerd - 10 jaar stempelevent!


Dit is de tweede kaart voor de wedstrijd van het Art Specially Stempelevent te Nijkerk. Het is op de foto moeilijk te zien, maar de grote, blauwe druppels zijn verdikt met extra dikke, transparante embossingpoeder.
De stempels op het zwarte karton zijn met Versamark inkt gestempeld en daarna bewerkt met Perfect Pearls.